DownTownRock (DTR)

DownTownRock DTR_06 DTR_Logo_02 DTR_01

Un dia un dels dos va pensar que li interessava aprofundir en la relació que havia establert amb el contacte virtual. S’havien conegut físicament i eixe dia s’ho van passar molt bé. Així que en un afany d’enganxar-lo i retenir el seu interés se li va ocórrer demanar-li que fora el seu lector. Que ell escriuria i l’altre li donaria la seua opinió. La seua sorpresa va ser que va acceptar el repte i que ho feia amb ganes. Així va començar una relació literària que va anar transformant-se a poc a poc. Un dia li va demanar que escriguera un bocinet i aportara la frescor de la seua edat. De mica en mica la narració va anar prenent forma i les aportacions van augmentar. Van ser setmanes febroses d’intercanvis de lletra, d’enamorar-se d’una idea, de pensar que realment podien arribar a crear una història que fora entretinguda, fresca i actual. Amb el temps la seua relació literària ja era tan intensa que era evident que estaven parint un fill comú que recolliria els gens de cadascú. El producte de tot això és dels dos quasi indestriablement. Ara discutim qui és el que ha escrit això o allò. Comencem a adonar-nos que la novel·la es NOSTRA. I pense que això ens agrada molt.

Ara som més amics… i ens coneixem millor. Hem compartir música i hem gaudit tots plegats de la música en directe. Potser tenim encara molta música i molta lletra a compartir i això és el millor que ens pot passar.

Només esperem que ho passeu tan bé com nosaltres ho hem passat construint els personatges i la trama, i escoltant tota la música que s’hi inclou. És una banda sonora que ajudarà molt bé a viure els protagonistes i a compartir amb la imaginació els espais i els anhels de tots els que conformen DTR.

Enllaç de descàrrega directa: https://www.dropbox.com/s/q65kbc53jkngs2a/DTR_.pdf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s